Hae tästä blogista

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen jälkeisiä tunnelmia

Ihan kivasti kasvaa. Olen huomannut, että eniten ongelmia tuottaa EBBeissä kasvien tukeminen. Eivät tahdo millään pysyä aloillaan kasteluiden aikana. Jonkinlaisia tukikeppejä on siis tästä syystä jouduttu laittamaan. Toinen merkittävä huomio EBBeihin liittyen on se, että 2 viikon vedenvaihtoväli on kasvun kannalta aika merkittävä. Edellinen vaihto nimittäin vähän venyi ja taas uusien ravinteiden jälkeen kasvu alkoi kohisten.

Aurinko ei juurikaan ole paistanut. Itäikkunalla lampun alla olevat chilit voivat hyvin. Niin hyvin, että jopa vähensin valaistusaikaa n. 10 tuntiin.

Lisäksi tilanpuutteen vuoksi tein tilapäisen ikkunalautaviritelmän länsipuolelle. Sielläkin pelkkää luonnon valoa tuntuu kuitenkin olevan sen verran, että kasvit kasvavat sadekeleistä huolimatta. Kohta on aika siirtää mullassa olevia isompiin ruukkuihin. Tosin osan taidan vielä ulkoistutuksiin taivasalle. Toivottavasti toukokuun alkuun mennessä päästään parvekelasien taakse - tosin sielläkin tilat ovat rajalliset, että jotain kompromissejä varmaan pitää tehdä. :)



Yleiskuvaa lampun alta.





Lemon Drop Ebbissä.

.



PI441551 EBBissä.





Kuukausi sitten koelatvottu Lemon Drop tekee vihdoin uusia lehtiä leikkauskohtaan. Kasvualustana passiivihydro.





Keittiön ikkunalla pari amppelia. Toisessa 2*Riot ja toisessa 2*Chilly. Lähinnä koristeena - mutta koristechilejä nämä kaksi pääasiassa ovatkin.





Off-topic Orkidea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti